Accident în Bistriţa. O adolescentă, lovită de maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul s-a făcut nevăzut VIDEO

O adolescentă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni în Bistriţa, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Fata de 17 ani îşi ducea surioara de 8 ani la şcoală.

10 nov. 2017, 09:51
Accident în Bistriţa. O adolescentă, lovită de maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul s-a făcut nevăzut VIDEO

Două surori, minore, treceau strada pe trecerea de pietoni, moment în care un șofer nu le-a acordat prioritate și a călcat-o pe cea mai mare dintre ele pe picior. În urma impactului și cea mică a fost aruncată pe asfalt. Imediat ce și-a dat seama că a dat peste un copil, șoferul, care era însoțit de un pasager, a accelerat și s-a făcut nevăzut.

Cea mai mare dintre surori, o adolescentă de 17 ani, a fost transportată la spital. Cele două veneau de pe strada Dragoș Vodă, unde locuiesc, și voiau să ajungă la Școala Generală nr. 5. În cele din urmă, fetița cea mică a ajuns la școală, dusă de altă soră de-a sa.

Tânăra accidentată nu a suferit răni grave.

„O tânără de 17 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni de pe raza municipiului. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Citeşte şi Accident grav în Iaşi: O femeie a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni