ACCIDENT în Bistriţa. O persoană, încarcerată după ce o dubă de mascaţi a intrat într-un autoturism

Un accident în care a fost implicată și o dubă de mascați s-a petrecut joi dimineața chiar la ieșire din municipiul Bistrița, spre Viișoara. Autospeciala de Poliție a intrat din plin într-un autoturism Renault, iar în urma impactului puternic o persoană din mașina mică a rămas încarcerată.

18 aug. 2016, 07:43
ACCIDENT în Bistriţa. O persoană, încarcerată după ce o dubă de mascaţi a intrat într-un autoturism

La locul accidentului s-au deplasat imediat și ajutoarele SMURD, echipajul de la Descarcerare reușind să extragă victima, o femeie, dintre fiarele contorsionate. În accident au mai fost trei victime, în afara oricărui pericol, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajul de Descarcerare, predată apoi echipajului de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată mai departe la spital, pentru mai multe investigaţii. Celelalte trei victime sunt conştiente, cooperante„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, citat de observatorbn.ro.

Potrivit sursei citate, se pare că autoturismul se afla în faţa autospecialei, iar la un moment dat şoferiţa a virat stânga. În acel moment duba mascaților, care se afla în misiune, cu sirenele pornite, a intrat din plin în autoturismul femeii, ambele autovehicule ajungând în câmpul de pe marginea drumului.

Oamenii legii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă pentru a cerceta toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident în Vaslui, provocat de un poliţist beat