Accident în Bistriţa: Un mort şi patru răniţi după ce două maşini s-au izbit violent

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite, în urma unui accident produs duminică seara pe DN 15A, care leagă municipiul Bistriţa de Mureş.

16 feb. 2014, 20:58
Accident în Bistriţa: Un mort şi patru răniţi după ce două maşini s-au izbit violent

Femeia care a murit în urma rănilor suferite era în maşină alături de soţul şi fiica sa în vârstă de 14 ani, iar autoturismul a intrat în coliziune cu o altă maşină în care se aflau un bărbat şi o femeie din Bistriţa, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, informează Agerpres.

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV în Capitală. Un Lamborghini s-a izbit violent de un copac în centrul Capitalei

La faţa locului s-au deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi două echipaje de descarcerare ale ISU.

Femeia a fost preluată în stare de inconştienţă, cu răni grave la cap, şi i-au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de o oră, însă medicii nu au reuşit să o readucă la viaţă. Soţul victimei, deşi rănit, a rămas la locul accidentului până în momentul în care s-a pronunţat decesul soţiei sale. Celelalte victime au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital.

Traficul în zonă a fost blocat complet timp de aproape o oră, după care s-a reluat pe un singur fir.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, din primele date se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii în care se aflau două persoane, care a virat brusc şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de maşina în care se afla familia femeii decedate.

VEZI ŞI: Accident cu CINCI VICTIME în Călăraşi. O femeie a fost ucisă de o maşină pe trotuar