Accident în Bistriţa: Un TIR a intrat în curtea unor oameni şi s-a oprit în peretele unui magazin

Clipe de coşmar pentru localnicii dintr-o comună din Bistriţa-Năsăud. Un TIR le-a intrat în curte, a doborât mai mulţi copaci şi s-a oprit într-un magazin. Se pare că şoferul a aţipit la volan şi a pierdut controlul volanului. În urma accidentului nu a fost nimeni rănit, însă pagubele materiale sunt uriaşe.

20 mart. 2013, 11:14
Accident în Bistriţa: Un TIR a intrat în curtea unor oameni şi s-a oprit în peretele unui magazin

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 17 în localitatea Şintereag din judeţul Bistriţa-Năsăud. „Am auzit o bubuitură. M-am speriat, am avut impresia că intră la mine în casă. Am crezut că pică casă pe noi. Şoferul TIR-ului a fost lovit un pic la o mână”, a declarat unul dintre localnici.

Proprietara magazinului în care a intrat TIR-ul a rămas înmărmurită când a ajuns acasă şi a văzut dezastrul.

Din primele informaţii, se pare că şoferul TIR-ului a adormit la volan. „Şoferul a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe partea carosabilă şi a intrat în curtea unui imobil. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost sancţionat contravenţional pentru neadaptatrea vitezei la condiţiile de drum”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, inspectorul Antonela Pop.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute din cauza accidentului.