O femeie gravidă a fost lovită pe trecerea de pietoni. Bebeluşul s-a născut în stop cardio-respirator

O femeie gravidă în opt luni a fost lovită pe trecerea de pietoni, de o maşină condusă de un şofer beat. Accidentul s-a produs în localitatea Cristian, judeţul Braşov. Medicii care au sosit la locul accidentului au găsit-o pe femeie inconştientă şi au transportat-o la spital. Victima se zbate între viaţă şi moarte. Doctorii i-au făcut de urgenţă cezariană, iar bebeluşul s-a născut în stop cardio respirator. Copilul a fost stabilizat. Şoferul care a provocat tragedia a fost reţinut.

18 mai 2015, 11:42
O femeie gravidă a fost lovită pe trecerea de pietoni. Bebeluşul s-a născut în stop cardio-respirator

Un accident rutier a avut loc, luni, în jurul orei 12.00, pe DN73, în localitatea Cristian din judeţul Braşov. O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită pe trecerea de pietoni de un şofer în vârstă de 44 de ani, potrivit România TV. Bărbatul a fost testat şi s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,90 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, maşina a ajuns pe trotuar, a lovit un alt autoturism şi s-a oprit în peretele unei case.

Medicii care au sosit la locul accidentului au găsit-o pe femeia gravidă în stare de inconştienţă şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Clinic Braşov. Pacienta a fost dusă direct în sala de operaţie şi, prin cezariană, medicii i-au scos copilul, un băieţel de 2,7 kilograme, care era în stop cardio-respirator. Doctorii au reuşit să-l stabilizeze pe micuţ. Femeia se află, însă, în stare critică.

Şoferul a fost reţinut de poliţişti, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

CITEŞTE ŞI: Un paramedic SMURD a fost omorât pe trecerea de pietoni în Topoloveni de un şofer băut şi fugar