Accident în Capitală, provocat de un şofer fără permis. Doi oameni au ajuns la spital VIDEO

Doi oameni au ajuns miercuri noapte la spital din cauza unui tânăr inconştient. Acesta s-a urcat la volan fără a avea permis, a apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie şi a provocat un accident în Capitală, în cartierul Rahova.

17 ian. 2013, 07:34
Accident în Capitală, provocat de un şofer fără permis. Doi oameni au ajuns la spital VIDEO

Şoferul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere, informează România TV. „Am venit, făcut stânga şi m-am dus în el. Nu este adevărat cum zice lumea. Nu-i adevărat, nu fugeam de poliţie, nu sunt nebun să fug de poliţie. Asta e, fac puşcărie, fac, dar nu fugeam de poliţie. Nu deţin permis, recunosc, asta e”, a spus conducătorul vinovat.

Impactul dintre cele două maşini a fost atât de violent încât una dintre ele a fost proiectată într-un stâlp, iar cealalaltă s-a oprit într-un gard de pe marginea drumului.

Băiatul cu maşina a depăşit pe contrasens. Poliţiştii care au venit la locul accidentului mi-au spus că erau în urmărirea lui”, a spus şoferul a cărui maşină a fost lovită.

Din raportul pe care îl întocmesc colegii de la secţia 17 reiese că au încercat să îl oprească în trafic deoarece avea numere de Italia. Nu au apucat să îl ajungă din spate datorită vitezei. Şi mai mult, din cauza faptului că nu poseda permis de conducere a provocat un accident”, a spus Maghiari Marius, subcomisar.

În urma accidentului, două persoane care erau pasageri în maşinile implicate în accident, au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Două persoane vor merge la spital, o femeie şi un bărbat, împreună cu echipajele de prim ajutor pentru a fi investigate. Victimele sunt conştiente, cooperante”, a spus Andreea Popescu, medic rezident SMURD.

La verificarea cu aparatul alcooltest a rezultat ca niciunul dintre şoferi nu a consumat bauturi alcoolice.