Accident în Covasna: Zece persoane au fost rănite în apropierea comunei Cernat

Un accident de circulaţie soldat cu zece răniţi s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi pe DN 11, în apropierea localităţii Cernat, din judeţul Covasna.

01 oct. 2013, 08:40
Accident în Covasna: Zece persoane au fost rănite în apropierea comunei Cernat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Covasna, plt. Tolvaj Marius Marian, în accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară în care se aflau nouă persoane, scrie Agerpres. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar şoferul rămas încarcerat a suferit arsuri de gradul IV la membrele inferioare. După intervenţia echipajelor ISU, el a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Şi cei nouă pasageri ai celuilalt autovehicul au fost răniţi în urma coliziunii, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe.

Intervenţia a fost coordonată de la faţa locului de şeful IJSU Covasna, colonelul Gyorgy Alfons, iar la aceasta au participat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri Târgu Secuiesc şi şase ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna, a precizat Tolvaj Marius.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, agent Nicoleta Marin, a precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul autoturismului, care circula din direcţia Braşov spre Târgu Secuiesc, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu autoutilitara care circula regulamentar din sens opus.

Citeşte şi Accident cu patru victime pe DE 70, în Mehedinţi