Accident în judeţul Argeş. Tir răsturnat în curtea unei case, şoferul a fugit de la faţa locului

Un accident grav a avut loc luni dimineaţă în judeţul Argeş. O familie s-a trezit cu un TIR în curte, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. În timp ce dădea, însă, explicaţii poliţiştilor bărbatul a luat-o la fugă. A fost prins la scurt, iar agenţii au descoperit că era beat.

13 iun. 2016, 05:22
Accident în judeţul Argeş. Tir răsturnat în curtea unei case, şoferul a fugit de la faţa locului

Accidentul a avu loc în localitatea Bascov din judeţul Argeş. Şoferul unui tir care transporta haine din Turcia spre Europa de vest a virat brusc la stânga, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autotrenul în curtea unei case, provocând pagube materiale semnificative proprietarului.

În urma impactului, şoferul tirului a fost uşor rănit. Acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat să meargă la spital pentru investigaţii medicale.  În momentul în care poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, şoferul a suflat doar de două ori, după care, sub pretextul că vrea să-şi aducă actele de la maşină, a fugit.

După ce a fost căutat de poliţişti zeci de minute, bărbatul a fost găsit în cele din urmă ascuns în grădina unei case.  A fost din nou testat cu aparatul etilotest care a arătat o valoare de 0,19 mg alcool pur în aerul expirat.

Şoferul s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile şi cu o amendă de 1375 de lei pentru mai multe infracţiuni.

Citeşte şi Scene şocante în Argeş. Un şofer s-a aruncat de pe un pod ca să scape de poliţiştii care îl urmăreau