Accident în Kenya: Un avion-cargo s-a PRĂBUŞIT peste o CLĂDIRE

Un avion-cargo cu patru membri ai echipajului la bord s-a prăbuşit pe o clădire comercială din capitala Kenyei, Nairobi, la scurt timp după ce decolase de pe principalul aeroport al oraşului, a anunţat Autoritatea aeroportuară kenyană (KAA), relatează Reuters, citată de Agerpres.

02 iul. 2014, 06:36
Accident în Kenya: Un avion-cargo s-a PRĂBUŞIT peste o CLĂDIRE

Un avion cu patru persoane la bord s-a prăbuşit pe o clădire din Nairobi. ‘Un avion Fokker 50 cu patru persoane la bord s-a prăbuşit în această dimineaţă peste o clădire comercială în Utawala după ce a decolat de pe aeroportul internaţional JKIA’, a anunţat KAA, citată de Agerpres.

Potrivit mass-media kenyene, toţi cei patru membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa în acest accident.  Crucea Roşie din Kenya a informat că a  fost recuperat cadavrul unei victime din locul în care s-a produs dezastrul. Victima nu a fost identificată deocamdată.

Echipele de salvare acţionează la locul tragediei. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu multe victime, deoarece s-a produs foarte devreme, dimineaţa, când nu începuse programul de lucru în clădirile comerciale din zonă.