Accidente în lanţ din cauza ploilor abundente. Mai multe persoane au ajuns la spital

Mai multe tragedii au avut loc pe şoselele din ţară din cauza ploilor abundente. În Argeş, o familie a ajuns cu maşina într-o râpă adâncă de 20 de metri, iar în Constanţa, trei oameni au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe şosea.

19 sept. 2016, 11:20

Accidentul din Argeş s-a produs în dreptul localităţii Vărzaru. Un bărbat care se afla în maşină împreună cu soţia lui a pierdut controlul volanului după ce autoturismul a alunecat pe carosabil. Cei doi s-au prăbuşit într-o râpă şi au rămas încarceraţi .

Ploile abudente au provocat accidente grave şi în judeţul Constanţa. O maşină care circula cu viteză s-a răsturnat pe un câmp dintre localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu. Două femei şi un bărbat au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital.

În judeţul Suceava, o tânără de numai 19 ani a intrat cu maşina pe contrasens, a lovit violent un alt autoturism apoi a ricoşat în parapetul de pe marginea drumului. Atât ea, cât şi alţi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost răniţi în urma impactului.

Şoferiţa care a provocat accidentul abia îşi luase permisul de conducere.

Citeşte şi Accident grav în Caraş Severin. Autorităţile au activat CODUL ROŞU de intervenţie