Accident în lanţ, în Cluj. Şase maşini, un autobuz şi o ambulanţă au fost implicate

Un accident grav s-a petrecut joi dimineaţă, în Cluj. Şase maşini, un autobuz şi o ambulanţă au fost implicate. În urma impactului, o persoană din ambulanţă a fost rănită.

17 feb. 2022, 11:04
Accident în lanţ, în Cluj. Şase maşini, un autobuz şi o ambulanţă au fost implicate

Accident în lanţ, în Cluj. Şase maşini, un autobuz plin cu pasageri şi o ambulanţă au fost implicate într-un accident, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Accident în lanţ, în Cluj

Potrivit primelor informaţii, un autobuz al Companiei de Transport Public în Comun a intrat într-o ambulanţă care se afla în coloană. În urma impactului, un asistent medical a fost rănit.

Citeşte şi Accident cumplit în Iaşi. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa unei maşini. Date şocante din anchetă

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 08.20,  pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicate șase vehicule. Din primele informații, inițial s-a produs  o coliziune față-spate, între un vehicul – mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția gării spre centrul municipiului, și o autospecială SAJ, aflată în așteptare, în coloană, pe strada Horea.

Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroșat un autovehicul aflat parcat, iar între 3 autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni față-spate. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 41 de ani, din Cluj-Napoca, asistent medical din autospeciala SAJ, a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate de specialitate pentru evaluări. Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro. 

Citeşte şi Carnagiu pe şosea. Trei morţi, între care şi un copil, într-un groaznic accident care a avut loc în Tulcea

Accident cu şase maşini în Neamţ

Un alt accident în lanţ a avut loc, joi, şi pe drumul european E85, în judeţul Neamţ. Şase maşini au fost implicate.

„După prima coliziune între două autoturisme, un alt treilea autoturism a oprit pentru a acorda ajutor, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism care circula în spatele acestuia, situaţia repetându-se şi în cazul următoarelor două autoturisme”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Din fericiere, nu au existat victime. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Evenimentele rutiere vor fi soluţionate pe cale amiabilă.