Accident în lanţ în Iaşi. Un TIR a lovit un microbuz. 5 victime au fost transportate la spital

Cinci persoane au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident care a avut loc în localitatea ieşeană Leţcani, după ce un microbuz plin cu călători a fost lovit de un autoturism.

16 mai 2013, 13:17
Accident în lanţ în Iaşi. Un TIR a lovit un microbuz. 5 victime au fost transportate la spital

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, şoferul aututorismului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz în care se aflau 16 persoane, potrivit Mediafax.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare, în urma impactului cinci persoane, două din autoturism şi trei din microbuz, fiind rănite.

„Sunt cinci răniţi, între care o persoană este încarcerată. Viaţa acestora nu este pusă în pericol, medicii acordând îngrijiri la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Potrivit Poliţiei, tot joi după-amiază, în aceeaşi zonă, a mai avut loc un accident rutier, un TIR lovind uşor o autospecială a Poliţiei Judeţene Iaşi.

„Nu au existat răniţi. Se fac cercetări la faţa locului”, a declarat Anca Vâjîiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.