Accident în lanţ pe Autostradă. Trei persoane au fost rănite

Un accident în lanţ a avut loc pe sensul către Capitală al Autostrăzii Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 13.  Trei persoane au fost rănite, anunţă Centrul Infotrafic.

14 aug. 2018, 15:40
Accident în lanţ pe Autostradă. Trei persoane au fost rănite

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă la această oră circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale, pe ambele benzi, la kilometrul 13 al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul către Capitală, fără alte probleme de fluenţă a traficului.

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1, la kilometrul 13, pe a doua bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul către Bucureşti. Rămâne oprit traficul pe prima bandă, fiind ocupat de un autocamion rămas imobilizat. În urma accidentului în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară şi un autocamion, trei persoane au fost rănite. S-a ridicat devierea aplicată la kilometrul 23 pe sensul către Capitală.

Potrivit Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia este întreruptă pe sensul către Capitală, la kilometrul 13, în urma unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule. Impactul faţă-spate dintre acestea s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Traficul rutier către Bucureşti a fost deviat de la kilometrul 23 al autostrăzii, prin localitatea Bolintin, pe DJ 401A.