Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

Circulaţia rutieră a fost îngreunată, duminică după-amiază, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini.

02 sept. 2018, 14:39
Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, unde anterior circulaţia a fost restricţionată pe banda a doua, la kilometrul 115, în zona localităţii Tudor Vladimirescu, judeţul Călăraşi, din cauza unui eveniment rutier. Nicio persoană nu a fost rănităîn urma impactului dintre trei autoturisme, produs pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia este îngreunată pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 115, în zona localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule.

Traficul rutier se desfăşoară în coloană pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.