Accident în Lugoj. O maşină de poliţie, spulberată de un şofer băut

O maşină de poliţie a fost spulberată de un şofer băut în Lugoj. Agenţii au intervenit la o tamponare, iar în timpul cercetărilor un alt şofer băut a venit cu viteză şi a lovit atât mașina de poliție, cât și pe cea a șoferului implicat în tamponare, informează România TV.

02 ian. 2018, 09:26
Accident în Lugoj. O maşină de poliţie, spulberată de un şofer băut

Accidentul în care a fost implicată maşina de poliţie s-a petrecut în Lugoj. Poliţiştii de la Locală erau în patrulare când au fost anunţaţi prin 112 să intervină la un accident. Un şofer băut a intrat cu maşina într-o altă maşină parcată regulamentar. Acesta avea o alcoolemie de 0,9 alcool pur în aerul expirat.

Când au început să îi facă toate formalităţile pentru a fi cercetat, dintr-o parte a carosabilului venea un alt şofer cu viteză. Poliţiştii au reuşit să se salveze pe ultima sută de metri, însă şi acest şofer era băut şi a intrat cu maşina sa în maşina primului şofer care a ricoşat în autoturismul poliţiştilor.

Toate maşinile au fost grav avariate. Poliţiştii au deschis dosare penale pe numele celor doi, iar acum aceştia riscă 5 ani de închisoare.

Citeşte şi Tragedie în prima zi a anului, în judeţul Constanţa. Un copil a murit după ce a fost lovit de o maşină