ACCIDENT în MAMAIA. Trei maşini FĂCUTE PRAF, două victime încarcerate. S-au găsit droguri GALERIE FOTO

Un accident grav a avut loc în stațiunea Mamaia, în zona dreptul hotelului Amiral, astăzi, în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au ajuns atât militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, cât și polițiștii. Două victime au rămas încarcerate, iar martorii au raportat și scurgeri de combustibil.

05 ian. 2020, 13:17

UPDATE. Mașina care a provocat un accident în Mamaia era ticsită de droguri. Polițiștii cred că șoferul a consumat alcool și substanțe psihoactive

Militarii au intervenit cu echipamentul de descarcerare, pentru scoaterea victimelor, scrie cugetliber.ro. Prima dată a fost scoasă din mașina contorsionată o femeie de aproximativ 50 de ani, dusă la spital cu traumatisme minore.

Citeşte şi Un microbuz cu 8 pasageri s-a răsturnat în Lunca Mureşului. 5 persoane au fost transportate la spital FOTO

UPDATE: La faţa locului, s-au deplasat patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, două echipale SMURD şi un echipaj de descarcerare. Salvatorii au găsit cinci victime, toate conştiente. Este vorba despre patru adulţi şi un copil de 10 – 11 ani. Aceştia au primit ajutor medical la faţa locului şi vor fi transportați la spital.

UPDATE 2: Din primele informaţii, un autoturism care circula dinspre Constanța spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme. Poliţiştii de la Rutieră efectuează, în prezent, cercetări la faţa locului pentru a afla concret împrejurările în care s-a petrecut accidentul.