Accident în Piteşti. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident cumplit în Piteşti! Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost spulberat pe o trecere de pietoni şi aruncat la 30 de metri distanţă. Iar la Ploieşti, un şofer este în comă după ce a suferit un infarct la volan, a pierdut controlul maşinii şi a intrat direct într-un troleibuz.

05 feb. 2015, 07:38
Accident în Piteşti. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Bărbatul de 64 de ani traversa un bulevard din Piteşti pe trecerea de pietoni. Şoferul, despre care martorii spun că gonea nebuneşte, nu a mai putut frâna la timp. A mers cu omul pe capotă zeci de metri, potrivit România TV.

A fost luat exact de pe trecerea de pietoni şi târât vreo 30 m după care a zăcut 4-5 min într-o baltă de sânge până a venit ambulanţa. Când am trecut să mă duc la maşină am auzit o bubuitură. Ne-am dus şi noi, ne-am uitat, l-am văzut„, a declarat un martor.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, dar este în stare gravă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fractură de bazin şi mai multe traumatisme. Poliţia a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Scene dramatice la Ploieşti. Un bărbat a suferit un infarct la volan, a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit într-un troleibuz care aştepta la semafor. Omul a ajuns la spital, dar este în comă.

Am găsit un bărbat în jur de 50 de ani aflat în stop cardio-respirator. A fost intubat şi resuscitat, posibil că stopul cardio-respirator s-a produs înaintea accidentului pentru că au apărut leziuni de infarct„, a declrat un doctor ajuns la faţa locului.

Călătorii din troleibuz s-au speriat teribil din cauza impactului extrem de puternic.