Accident în Sibiu. O ambulanţă SMURD a fost implicată

O ambulanţă SMURD a fost implicată sâmbătă într-un accident, în Sibiu. Autospeciala se afla în misiune în momentul în care a fost lovită de un şofer care nu i-a acordat prioritate.

29 sept. 2018, 14:56
Accident în Sibiu. O ambulanţă SMURD a fost implicată

Un șofer grăbit a intrat pe Bulevardul Vasile Milea în viteză fără să se asigure și s-a tamponat cu o autospecială SMURD aflată în misiune.

„Tamponarea s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, vinovat fiind șoferul autoturismului. Nu au fost victime”, anunță Poliția Sibiu.

O ambulanță SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului și a preluat pacientul din autospeciala lovită.

„Urmare a producerii unei tamponări între un autoturism și ambulanța Smurd Avrig la intrare în Sibiu, pe V. Milea, la intersecția cu strada Vasile Aron, ambulanța Smurd B Sibiu a preluat de urgență pacientul de la Smurd Avrig, continuând transportul către spital. Ambulanta Smurd se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Starea pacientului nu a fost afectată de tamponare. Facem un apel la cetățeni pentru a avea o conduită rutiera preventivă și pentru a sprijini intervenția ambulanțelor în timpul cel mai scurt pentru acordarea asistenței medicale și salvarea vieții”, transmite ISU Sibiu.