Accident în Suceava. Şoferii dau vina pe un cerşetor în scaun cu rotile care mergea pe stradă VIDEO

Două maşini s-au ciocnit violent la Suceava. Unul dintre şoferi nu a acordat prioritate. Culmea este că cei doi şoferi implicaţi în accident spun că de vină pentru accident ar fi un cerşetor beat, în scaun cu rotile care mergea pe mijlocul străzii, informează România TV.

10 apr. 2013, 08:32
Accident în Suceava. Şoferii dau vina pe un cerşetor în scaun cu rotile care mergea pe stradă VIDEO

Accidentul s-a produs într-o intersecţie din Suceava. Chiar dacă unul dintre şoferi nu a acordat prioritate, ambii conducătorii auto susţin că impactul putea fi evitat dacă pe mijlocul străzii nu se afla un cerşetor în cărucior.

„El l-ar fi evitat pe cel cu căruciorul şi a intrat pe contrasens şi m-a lovit pe partea stângă şi m-a întors”, a spus şoferul lovit.

Şoferul şi o pasageră din maşina care circula regulamentar, ambii de 20 de ani, au fost răniţi uşor.

„Am încercat să-l evit bineînţeles că doar nu era să mă duc în el. Când am virat stânga mi-a apărut în faţă cerşetorul ăla fără picioare. Mergea pe prima bandă de parcă ar fi automobil”, a precizat al doilea şofer implicat în accident.

Supărat, unul din şoferi l-a luat la bătaie pe omul străzii.

„L-a luat şi l-a răsturnat cu căruciorul şi i-a dat şi vreo două peste cap. Deci ăla a fost de vină. Aşa a fost, aşa am văzut eu”, a spus un martor.

Chiar şi după incident, cerşetorul a continuat să se plimbe pe mijlocul străzii.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut cu exactitate accidentul. Şoferilor li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.