ACCIDENT în Ungaria. MĂRTURIILE supravieţuitorilor din autocarul morţii: Un dezastru, ţipete, oameni răniţi, decedaţi VIDEO

Un accident cumplit s-a produs în apropiere de vama Nădlac. Un român a murit şi şase au fost răniţi după ce un autocar s-a izbit de un TIR şi de alte maşini. În total, cinci oameni şi-au pierdut viaţa, iar 15 au fost răniţi. Zece ambulanţe din Arad şi Timişoara au fost trimise la faţa locului. Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de un alt autocar şi au ajuns în România în joi dimineaţă, informează România TV.

16 feb. 2017, 07:33
ACCIDENT în Ungaria. MĂRTURIILE supravieţuitorilor din autocarul morţii: Un dezastru, ţipete, oameni răniţi, decedaţi VIDEO

Românii care au scăpat teferi în urma tragicului accident au făcut mărturii cutremurătoare când au ajuns acasă.

Un dezastru, ţipete, oameni răniţi, decedaţi. Toţi pasagerii dormeau când s-a produs impactul, am întrebat colegii dacă sunt bine, răniţi. Mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns acasă„, a spus un bărbat.

Accidentul s-a petrecut după ce un TIR cu numere de România a ieșit de pe banda de refugiu, fără să se asigure. Un microbuz, înmatriculat tot în România, a lovit în plin autotrenul, iar acesta la rândul său a fost izbit de un alt microbuz, cu numere de Bulgaria.

Microbuzul a intrat în TIR, deci TIR-ul era parcat, era oprit pe banda 3, jumatea benzii 3, în ideea că eu nu am putut să trec de el. Asta a fost tot, şi după aia eu nu am mai văzut nimic pentru că mi-a luat oglinda şi eu am rămas înţepenit între glisiere şi un microbuz„, a spus un alt bărbat.

A pus frână, restul … a venit de la sine. (Autocarul s-a lovit n.r.) cred că dintr-un microbuz din stânga, a ricoşat în ăsta negru de aici şi pe urmă din ăsta negru m-a aruncat în TIR„, a spus un altul.

Cel de-al patrulea vehicul implicat în accident, un autocar în care se aflau 17 români, nu a mai putut evita coliziunea și a lovit toate mașinile din fața sa.

Din cele 39 de persoane implicate, 15 au fost transportate cu răni grave la spitalele din Szeged și Mako. Alți 5 oameni, printre care și un român, au decedat.

Citeşte şi Autocar românesc, implicat într-un carambol în Ungaria. Bilanţ OFICIAL: 5 morţi, între care un român. PRIMELE IMAGINI