Accident în Vâlcea. O persoană a fost rănită

Traficul auto pe Dealul Negru între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti a fost blocat complet luni seara în urma unui accident de circulaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu. În urma impactului frontal dintre două autoturisme, o persoană a fost rănită.

21 oct. 2013, 18:25
Accident în Vâlcea. O persoană a fost rănită

„Accidentul s-a produs după ce o autoutilitară din Hunedoara, condusă de o femeie de 50 de ani a intrat pe contrasens lovind frontal un autoturism Logan din Vâlcea. Victima accidentului, şoferul Loganului a fost scos din fiarele maşinii şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vâlcea. Din informaţiile pe care le avem este conştient. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ. S-a reuşit deblocarea traficului şi în primă fază se circulă alternativ urmând ca în cel mai scurt timp traficul se reia normal”, a precizat Teodorescu.

Traficul auto pe DN 7 (Dealul Negru) între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti a fost blocat complet luni seara în urma unui accident de circulaţie.

DN7 este parte a culoarului IV european de transport care traversează judeţul Vâlcea în zonele Dealul Negru şi Valea Oltului şi care include un trafic de cel puţin 50.000 de vehicule pe zi.

Citeşte şi Femeie de 88 de ani, ACCIDENTATĂ de un POLIŢIST, cu maşina de serviciu