Accident în Vaslui. O şoferiţă beată a lovit cinci maşini GALERIE FOTO

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 4.30, o tânără din Vaslui, de aproximativ 30 de ani, pe fondul alcoolului consumat, a lovit cinci maşini parcate în zona Ciurchi, Tudor Center.

13 dec. 2017, 15:28

Fata se afla la volanul unui autoturism Citroen cu numere de Vaslui, iar în dreapta ei, ca pasager, un tânăr, care şi el abia se ţinea pe picioare. Tânăra a acroşat cinci autoturisme. În urma coliziunii, tânărul aflat lângă şoferiţă a fost proiectat cu capul în parbriz, el nefiind asigurat cu centura, scrie ziaruldeiasi.ro.

Tânăra le-a declarat poliţiştilor că se numeşte Laura, însă nu a recunoscut că se afla ea la volan. „Nu eram eu, ci un prieten de-al meu, din Scoţia. El a fugit şi m-a lăsat aici„, s-a plâns ea poliţiştilor de la Rutieră.

Agenţii s-au chinuit cu ea să o facă să sufle în etilotest timp de 30 de minute. După ce a suflat în aparat a ieşit o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

De asemenea, poliţiştii au chemat la sediul Poliţiei Rutiere toţi proprietarii autoturismelor avariate de către tânăra din Vaslui. Prietenul fetei a refuzat să fie transportat la spital, cu toate că era rănit la cap.

Citeşte şi Accident pe DN7, un microbuz s-a ciocnit cu o autoutilitară. Sunt patru răniţi