Accident înfiorător cu cinci răniţi în Neamţ. Una dintre victime, în stare gravă. Şoferul e de negăsit

Imagini de coşmar în urma unui accident produs joi în localitatea Răucești din judeţul Neamţ. Cinci persoane au fost rănite, după ce taxiul în care se aflau a fost izbit în plin de o autoutilitară. Şoferul vehicului, un tânăr de 21 de ani, este căutat de poliţişti, după ce ar fi fugit de la locul accidentului.

08 iul. 2021, 17:32
Accident înfiorător cu cinci răniţi în Neamţ. Una dintre victime, în stare gravă. Şoferul e de negăsit
foto: stiri-neamt.ro

Accident înfiorător cu cinci răniţi în Neamţ. Poliţiştii din Târgu Neamţ au fost alertaţi joi referitor la producerea unui accident rutier, pe DN 15 C, în localitatea Răucești, soldat cu rănirea a cinci persoane.

Din primele cercetări, poliţiştii au precizat că un tânăr de 21 de ani a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-un taxi, condus de un şofer de 64 de ani.

Citeşte şi: Alimentul miraculos recomadat de NASA. Taie pofta de mâncare şi ajută în dieta de slăbire. Iată ce alte beneficii mai are!

În urma impactului puternic, a fost rănit taximetristul, precum şi cele patru femei pe care le transporta. Victimele au vârste cuprinse între 19 şi 64 de ani şi sunt din localitatea Răucești. Acestea au fost transportate de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Între timp, şoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit stiri-neamt.ro, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Răucești, soldat cu rănirea a 5 persoane. Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Răucești, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, în localitatea Răucești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a 4 pasageri din același vehicul, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani, din Răucești. Imediat după producerea evenimentului rutier, tânărul în cauză a părăsit locul producerii accidentului, în prezent fiind desfășurate activități de căutare în vederea depistării acestuia”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, conform Zch.

Potrivit unor surse, starea victimelor este gravă. O tânără de 19 ani a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din județul Iași.

Citeşte şi: Fenomenul care a uimit internetul. Un viţel cu trei ochi a fost salvat de la moarte pentru a fi venerat ca un zeu. Cum arată animalul – FOTO