Accident înfiorător în Vaslui între un camion şi o maşină. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite

Scene de coşmar au fost surprinse sâmbătă dimineaţă în urma unui accident produs în localitatea Muntenii de sus din Vaslui. O maşină, în care se aflau trei persoane, a fost izbită frontal de un camion. Şoferul autoturismului nu a mai putut fi salvat de medici.

05 dec. 2020, 09:27
Accident înfiorător în Vaslui între un camion şi o maşină. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite

Accident mortal în Muntenii de Sus, Vaslui. Din primele informaţii, şoferul unei maşini, în care se aflau trei persoane, se îndrepta spre Iaşi în momentul în autoturismul pe care-l conducea a fost spulberat de un camion care a pătruns pe contrasens.

Accident mortal în Muntenii de Sus, Vaslui între un camion şi o maşină

Accident mortal în Muntenii de Sus, Vaslui. Zeci de salvatori, mobilizaţi la faţa locului

Şoferul camionului înmatriculat în Bacău a declarat că la un moment dat i s-a blocat direcţia, însă nu ştie cum a ajuns pe celălalt sens, notează vremeanoua.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Ambulanţă şi de Poliţie. În urma impactului maşina s-a transformat într-un morman de fiare, aşa că a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a extrage victimele din maşina transformată într-un morman de fiare.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru un accident rutier produs în localitatea Muntenii de Sus. La fața locului sunt deplasate și doua ambulante SAJ Vaslui. În accident sunt implicate un autoturism, un autocamion și trei persoane. Două persoane sunt încarcerate” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Accident mortal în Muntenii de Sus, Vaslui între un camion şi o maşină
foto: vremeanoua.ro

Citeşte şi: Raed Arafat (DSU): „Vom prelungi, mai mult ca sigur, starea de alertă. Nu vom avea lockdown de sărbătorile de iarnă”

Şoferul autoturismului a fost resuscitat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut să-l readucă la viaţă.

În stare de şoc, soţia lui a fost transportată la spital, alături de cumnata acestuia care s-a ales cu răni uşoare.

Citeşte şi: Prime de sărbători. Câţi bani primesc bugetarii de Crăciun