Accident îngrozitor. 34 de copii au fost salvaţi de la moarte, după ce autobuzul şcolar în care se aflau a luat foc FOTO

Un autobuz şcolar în care se aflau 34 de elevi a luat foc în urma unei coliziuni cu un autoturism. Şoferul a reuşit să îi evacueze pe copii la timp şi niciunul dintre aceştia nu a fost rănit. Accidentul s-a petrecut pe o şosea din Carolina de Sud, potrivit autorităţilor americane.

23 ian. 2019, 08:23

Teribilul accident s-a petrecut, marţi, pe o şosea din Carolina de Sud, au precizat pompierii. Din fericire, elevii care se aflau în autobuz au fost salvaţi şi niciunul dintre ei nu a fost rănit. Un şofer a intrat cu maşina lui în autobuzul şcolar, venind din spate, potrivit unei purtătoare de cuvânt a autorităţilor, citată de WBTW.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 06:30, marţi. Un purtător de cuvânt al Patrulei Rutiere din Carolina de Sud, Sonny Collins a informat că „autobuzul se oprise la calea ferată, când un autoturism Buick a intrat în autobuzul cu elevi şi a luat foc. Incendiul s-a extins ulterior şi la autobuzul şcolar”.

Soferul Buickului a fost transportat de urgenţă la spital, a mai precizat aceeaşi sursă. Nu se ştie deocamdată care este starea acestuia, dar poliţiştii au precizat că şoferul limuzinei „conducea cu viteză mare în condiţii meteorologice neprielnice”.