Accident între Arad şi Timişoara din cauza vremii. Un şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat cu maşina

Un accident a avut loc miercuri, între Arad şi Timişoara. O maşină condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani s-a răsturnat după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

17 aug. 2016, 14:45
Accident între Arad şi Timişoara din cauza vremii. Un şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat cu maşina

Accidentul a avut loc la aproximativ trei kilometri de la ieşirea din localitatea Şagu spre Timişoara. Şoferul maşinii spune că nu avea viteză, şi că ieşise dintr-o curbă. Acesta spune că afară începuse să plouă, iar în momentul în care a atins linia continuă rezonatoare a fost aruncat într-un şanţ. De aici a ricoşat pe şosea, unde s-a răsturnat, potrivit aradon.ro.

„Este vorba de un autoturism marca Porsche, condus de un bărbat de 56 de ani pe DN 69 dinspre Șagu înspre Vinga, care pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. Șoferul nu a suferit răni și nu mai avea pe nimeni în autoturism”, a declarat pentru Jurnal arădean/www.aradon.ro, Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Din cauza accidentului, circulația a fost puțin îngreunată, însă nu s-au format cozi.

Citeşte şi Accident în judeţul Bacău. Circulaţia pe DN2 este îngreunată