Accident între două autoturisme şi o motocicletă în Cluj. Cinci persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie, în Galaţi

Accident grav în Galați! Cinci persoane, dintre care trei minori, au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit violent într-o intersecție, iar un autoturism s-a răstunat. Imagini incredibile și pe o stradă din Alba Iulia. Acolo, cinci mașini parcate au fost lovite în plin de o autospecială de gunoi scăpată de sub control. Iar în Cluj, un motociclist a fost rănit după un accident în care au fost implicate și alte două autoturisme. Una dintre mașini a trecut cu roţile din faţă peste motocicletă şi rămânând suspendat deasupra acesteia cu roţile din spate.

03 feb. 2024, 22:02
Accident între două autoturisme şi o motocicletă în Cluj. Cinci persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie, în Galaţi

Două mașini s-au ciocnit violent într-o intersecție din centrul orașului Galați. În urma impactului, autoturismele au ajuns pe trotuar în zona intens circulată de pietoni. Una dintre mașini s-a răsturnat în fața unei bănci.

În urma impactului, cei doi șoferi și trei copii de 2, 5 și 7 ani au fost răniți. Doi dintre micuți se aflau în mașina condusă de o femeie de 25 de ani și unul în autoturismul tânărului în vârstă de 21 de ani. Ambii șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Unul dintre minori a fost preluat de echipajul medical venit la faţa locului şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” Galaţi, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Zeci de mașini vandalizate pe o stradă din centrul orașului Suceava

 

Un motociclist a fost rănit într-un accident petrecut sâmbătă seară pe strada Avram Iancu din comuna Floreşti, județul Cluj. În urma impactului, unul dintre autoturisme a trecut cu roţile din faţă peste motocicletă, rămânând suspendat cu roţile din spate peste aceasta. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca care au constatat că motociclistul a fost rănit, acuzând dureri la nivelul coloanei. Acesta a fost transportat la spital.

Zece minute mai târziu, pe aceeaşi stradă a avut loc un alt accident. Un autoturism a lovit din spate o platformă de tractat autovehicule, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale, potrivit news.ro.

Citește și: Cu ce explicații aberante a venit instanța în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Decizia luată de magistrați în dosarul care a revoltat o țară întreagă

Imagini incredibile și pe o stradă din Alba Iulia. Acolo, o gunoieră scăpată de sub control a lovit în plin 5 mașini parcate, după care s-a oprit într-un copac. Nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt semnificative. Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs incidentul.