Accident între un autocar plin cu pasageri şi o maşină, două persoane au rămas încarcerate

Două persoane au fost grav rănite, joi, după ce un autocar cu 23 de turişti s-a ciocnit cu un autoturism, pe Drumul Naţional 13, în localitatea braşoveană Măieruş.

31 aug. 2017, 12:10
Accident între un autocar plin cu pasageri şi o maşină, două persoane au rămas încarcerate

Un grav accident s-a produs în localitatea Măieruş, unde un autocar şi un autoturism s-au ciocnit, două persoane din maşina mică fiind grav rănite. „Două persoane au fost încarcerate în autoturism şi s-a încercat salvarea lor”, a declarat Ciprian Sfreja.

Acesta a adăugat că la locul accidentului au intervenit două echipe pentru descarcerare, trei autospeciale SMURD şi două Ambulanţe.

„Operaţiunea de descarcerate a fost foarte dificilă, pentru a putea scoate victimele s-a decopertat autoturismul”, a spus Sfreja.

Potrivit acestuia, o femeie din maşină, rănită în urma impactului, este inconştientă, iar un bărbat rănit este conştient, dar în stare gravă, cu multiple fracturi şi traumatism cranio cerebral.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a petrecut pe DN13, unde şoferul unui autoturism care circula dinspre Braşov spre Rupea nu a adaptat viteza şi a derapat într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, intrând pe contrasens.

„Autoturismul s-a întors perpendicular pe axul drumului şi a lovit, cu partea dreaptă, un autocar care efectua o cursă regulată de persoane de la Braşov la Târgu-Mureş”, a declarat Gabriela Dinu.

Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Microbuz condus de un preot, izbit în plin. Trei răniţi în accident, primele imagini de la faţa locului