Accident între un TIR şi o maşină, în Satu-Mare. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă

Un accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţă pe DN 19 între Satu Mare şi Oradea la ieşire din localitatea Decebal. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

22 oct. 2015, 08:36
Accident între un TIR şi o maşină, în Satu-Mare. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă

O maşină cu numere de Ungaria care venea de la Carei şi mergea spre Satu Mare a ajuns pe contrases şi s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. Şoferul mastodontului a încercat să evite accidentul şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, scrie informatiazilei.ro.

Un bărbat care se afla în maşină a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Medicii l-au resuscitat după care a fost dus de urgenţă la spitalul judeţean. Starea lui este în continuare una gravă. Alte două femei care se aflau în maşină cu bărbatul au ajuns de asemeni la spital în stare gravă.

După producerea accidentului circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.

Citeşte şi Accident GRAV în Constanţa. Două surori au fost lovite pe trecere de pietoni de un şofer grăbit VIDEO