Accident grav la un raliu internaţional în Cluj. Două persoane au fost rănite

Un accident s-a produs sâmbătă la Autoworld Transilvania Rally, un raliu internaţional din Cluj-Napoca, informează România TV. Pilotul şi copilotul unui echipaj din Ungaria au fost răniţi după ce au ieşit cu maşina în decor.

22 iun. 2013, 09:08
Accident grav la un raliu internaţional în Cluj. Două persoane au fost rănite

Echipajul 324, format din pilotul Kohazi Karoly şi copilotul Soos Istvan, aparţinând clubului Maxx Racing din Ungaria, a fost implicat într-un accident în cadrul unei probe PS 4 desfăşurată în zona Tarniţa, judeţul Cluj, maşina lor ieşind în decor. Aceştia făceau un tur de recunoaştere. 

Potrivit primelor informaţii, pilotul a suferit răni mai grave şi a fost transportat la spital. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanţă.

„Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral uşor, cu pierdere de memorie, dar şi-a revenit imediat. Şi copilotul a fost rănit uşor. Ambii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca şi se află în afara oricărui pericol”, a spus Irina Mancaş, ofiţerul de presă al Autoworld Transilvania Rally.

Potrivit acesteia, proba a fost întreruptă în urma accidentului, dar continuă în regim de etapă până la startul probei următoare.

Şi vineri, înainte de competiţie, a mai avut loc un incident. Bogdan Marişca a ieşit şi el în decor. În acest caz însă a fost doar maşina avariată.

La Autoworld Transilvania Rally participă 57 de echipaje.

Citeşte şi A făcut praf un automobil de 400.000 de dolari. Accident cu maşină de epocă, la raliu VIDEO