ACCIDENT MORTAL în Buzău, după ce un şofer tânăr a derapat şi a intrat pe contrasens

Un accident s-a produs, miercuri seară, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Fabricii de bere. Două persoane au murit şi patru au fost rănite.

10 iun. 2015, 17:39
ACCIDENT MORTAL în Buzău, după ce un şofer tânăr a derapat şi a intrat pe contrasens

Accidentul a fost produs de un tânăr de 27 de ani din localitatea buzoiană Amaru. Mai multe ambulanțe și echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului, iar un echipaj al ISU Buzău a intervenit pentru descarcerarea persoanelor prinse între fiarele contorsionate, potrivit Agerpres. În urma coliziunii, o persoană a decedat la scurt timp, iar o alta a fost grav rănită și, din nefericire, nici aceasta nu a supraviețuit accidentului.

„Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un conducător auto în vârstă de 27 de ani din localitatea buzoiană Amaru a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un șofer în vârstă de 31 de ani din județul Gorj. Două persoane din primul autoturism au murit, iar alte patru, din ambele autoturisme, au fost rănite„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doinița Mihalache.

Circulația a fost închisă pe un sens de mers vreme de aproape o oră, iar un echipaj al ISU Buzău a intervenit pentru descarcerarea persoanelor aflate între fiarele contorsionate.

Accidentul a avut loc pe fondul carosabilului umed.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Timiş. Un motociclist a aruncat o femeie la 50 de metri. Ambii au murit pe loc