Accident MORTAL în Capitală, provocat de un şofer care gonea cu 200 de km/h VIDEO

Accident mortal, în noaptea de luni spre marţi, în Capitală. Un şofer care gonea cu bolidul său cu 200 de kilometri pe oră a acroşat o maşină care circula regulamentar şi a proiectat-o într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul din autoturismul lovit a murit pe loc, iar soţia sa a fost rănită. Şoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului şi este căutat de politişti.

18 nov. 2014, 06:14
Accident MORTAL în Capitală, provocat de un şofer care gonea cu 200 de km/h VIDEO

Tragedia a avut loc la intrarea în Bucureşti, pe şoseaua Colentina. Bărbatul şi soţia lui circulau regulemantar. La un moment dat au fost acroşaţi de bolidul care venea cu 200 de kilometri pe oră, potrivit România TV.

În urma impactului, maşina celor doi soţi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Pasagerii au fost scoşi din autoturism cu ajutorul celor de descarcerare. Norocul femeii din maşină a fost că purta centura de siguranţă. Pentru şofer însă, medicii nu au mai putut face nimic.

Politişti au deschis o anchetă. „Autoturismele au intrat în coliziune, iar autotursimul marca Dacia a lovit un pom de pe marginea drumul. În urma evenimentului rutier, bărbatul care se afla la volan a decedat, iar soţia acestuia, aflată pe partea dreptă, a fost rănită grav„, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt de la Brigada Rutieră.

Pe numele soferului care a provocat tragedia a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. El este căutat acum de poliţişti.

Citeşte şi: ACCIDENT SÂNGEROS din cauza unui porc mistreţ FOTO ŞOCANT