Accident mortal în Cluj Napoca

Un accident de circulație mortal a avut loc, joi seara, în cartierul clujean Mărăști, după ce un tânăr de 24 de ani, care circula cu viteză prea mare, nu a mai putut stăpâni mașina și s-a izbit într-un stâlp. 

03 apr. 2015, 06:14
Accident mortal în Cluj Napoca

În urma impactului, mașina pe care o conducea a ricoșat într-un alt stâlp, iar șoferul și un alt pasager din mașină au fost grav răniți. Câteva ore mai târziu, șoferul, un tânăr de 24 de ani, a murit la spital.

„Din primele verificări reiese că un tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum în timp ce se deplasa pe strada Aurel Vlaicu. Astfel a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un stâlp RATUC și a ricoșat într-un stâlp de iluminat public. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a șoferului și a unui pasager de 22 de ani din Satu-Mare. Leziunile suferite au dus la decesul conducătorului auto, survenit la unitatea medicală. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum exactitate cum a avut loc accidentul”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 21.000 lei.