Accident mortal în Giurgiu. Un autoturism cu patru pasageri a intrat în coliziune cu un utilaj agricol

O femeie în vârstă de 49 de ani a decedat şi un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital cu leziuni la nivelul gâtului după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un utilaj agricol pe DJ 512 în comuna Prundu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

22 iul. 2019, 05:42
Accident mortal în Giurgiu. Un autoturism cu patru pasageri a intrat în coliziune cu un utilaj agricol

ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ 512, comuna Prundu. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi.

Accidentul s-a produs între un autoturism în care se aflau patru persoane şi un utilaj agricol, în urma impactului două persoane rămânând încarcerate, o femeie şi un bărbat. Echipajele de pompieri au acţionat pentru descarcerarea victimelor, dar a fost constatat faptul că femeia în vârstă de 49 de ani nu mai prezenta semne vitale„, a declarat luni, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Monalisa Frîncu.

Bărbatul „cu leziuni la nivelul gâtului, dar semiconştient a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ prezent la faţa locului”.

Ceilalţi doi pasageri au refuzat transportul la spital.