ACCIDENT MORTAL în Iaşi. Au fost implicate trei maşini şi un TIR

O persoană a murit, iar alte trei au fost grav rănite, în urma unui accident petrecut, miercuri după-amiază, pe drumul european 85, la ieşirea din judeţul Iaşi. În accident au fost implicate trei autoturisme şi un TIR.

10 aug. 2016, 20:05
ACCIDENT MORTAL în Iaşi. Au fost implicate trei maşini şi un TIR

Un accident grav s-a petrecut pe drumul european E 85 la ieşirea din Ciohorăni spre Hanu Ancuţei, miercuri după-amiază, în jurul orei 15:45. Trei autoturisme mici – Ford, VW şi un autoturism Dacia al operatorului ApaVital – și un TIR au fost implicate, scrie ziaruldeiasi.ro.

Se pare că mașina companiei ApaVital circula în fața unui TIR. În sens invers, spre Hanul Ancuței, circula un Volkswagen cu numere de Galați care a intrat în plin în mașina din față pe care a proiectat-o în Dacie, toate trei ricoșând în TIR.

Trei echipaje medicale de urgență cu asistent al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași, Substația Pașcani, au intervenit la accidental din localitatea Ciohorăni.

„La locul solicitării echipajele de la SAJ au găsit un tânăr decedat și mai multe victime rănite, au preluat trei bărbați de 35,40 și respectiv 45 de ani, acestia erau policontuzionați, având traumatisme cranio-cerebrale și traumatism toracic. O altă victimă femeie a refuzat deplasarea la spital. După acordarea asistenței medicale de către echipajele ambulanței, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal și purtător de cuvânt al SAJ Iași.

La locul intervenției au fost și un echipaj TIM și EPA, au preluat și transportat alte victime din accidentul rutier la Spitalul Municipal Pașcani.

Circulația a fost blocată mai mult timp în zonă.

Citeşte şi TRAGEDIE în Vaslui. Un bebeluş de trei luni şi mama sa de 16 ani, răniţi într-un accident