Accident MORTAL în Constanţa: Trei persoane şi-au pierdut viaţa, una a fost grav rănită FOTO VIDEO

Trei persoane, între care doi militari, și-au pierdut viața, iar o alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier petrecut, vineri, între localitatea Stupina și Hanul Morilor.

18 sept. 2015, 13:12

Potrivit primelor informații, un autoturism, în care se aflau trei persoane, militari din Brăila, a intrat în plin într-un autocar, după ce a intrat pe contrasens. 

Cei doi pasageri din autoturism au murit, iar şoferul a fost rănit și transportat la Spitalul Județean Constanța.

De asemenea, în momentul impactului, o femeie din autocar, ghid turistic, a fost proiectată de pe scaun în afara autocarului, scrie reporterntv.ro. Cu toate eforturile medicilor sosiţi la faţa locului, aceasta nu a putut fi salavată şi a decedat. În autocar se aflau 13 persoane, care plecaseră din Galați și se îndreptau spre Istanbul. 

Cei doi bărbați din autoturism care și-au pierdut viața erau ofițeri în cadrul Batalionului de Cercetare 01297 din Brăila, iar la volan se afla un subofițer. Militarii din autoturism participaseră la exercițiile de luptă de la Capul Midia și în momentul respectiv se îndreptau spre casă.

„Astăzi, la ora 15:26, C.M.C. (bărbat, 37 de ani, din Brăila) a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Constanța către Hîrșova și, ajungând în zona km. 144+200, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocar condus din sens opus de A.S. (bărbat, 38 ani, din Constanța, jud. Constanța).

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din autoturism, decesul lui K.C.A. (bărbat, 25 de ani, din Petroșani, jud. Hunedoara), decesul lui L.C.M. (bărbat, 34 de ani, din Brăila), pasageri în autoturism și decesul lui, C.R. (femeie, 39 de ani, din Constanța), ghid și pasageră în autocar„, a precizat IPJ Constanţa într-un comunicat de presă.