ACCIDENT MORTAL în Olt: Un bărbat a fost strivit de tren

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit, joi, strivit de un tren de persoane care circula pe ruta Bucureşti-Păuşa. Acidentul feroviar s-a produs în apropierea staţiei Vlăduleni, în timp ce persoana respectivă încerca să treacă peste calea ferată cu un cărucior în care se afla o butelie de aragaz.

28 nov. 2013, 12:50
ACCIDENT MORTAL în Olt: Un bărbat a fost strivit de tren

Accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 13:00. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a constat că bărbatul lovit de tren decedase fiind strivit de trenul Inter-regio 1521 în timp ce încerca să traverseze calea ferată cu un cărucior în care transporta o butelie pentru aragaz, potrivit Agerpres.

SMURD Caracal a intervenit la un accident feroviar produs în apropierea staţiei Vlăduleni, la aproximativ 10 metri de această staţie. La faţa locului a fost găsit un bărbat decedat, care probabil că încerca să traverseze calea ferată. Lângă corpul bărbatului a fost găsit un cărucior în care se afla o butelie pentru aragaz. Trenul nu s-a oprit, că nu avea staţie acolo„, a spus purtătorul de cuvânt al IJSU Olt, Alin Băsăşteanu.

Reprezentantul ISU Olt a afirmat că, potrivit spuselor unor martori, persoana lovită de tren încerca să treacă peste şinele de cale ferată cu căruciorul şi este posibil să nu fi observat că se apropie trenul.

În acest an, în judeţ nu au mai avut loc accidente feroviare.

CITEŞTE ŞI: O tânără, accidentată mortal de un tren, în Vâlcea