Incident mortal la Disney World. Un amator de senzaţii tari, ucis într-un accident VIDEO

Un american care şi-a dorit să joace rolul de copilot într-o maşină de curse, într-una dintre atracţiile parcului Walt Disney World, din Orlando (SUA), a murit, după ce şoferul a pierdut controlul vehiculului, iar maşina s-a izbit violent de gardurile de securitate.

13 apr. 2015, 17:09

Accidentul s-a petrecut la Walt Disney World Speedway, iar şoferul avea 24 de ani. Maşina era un Lamborghini, iar într-unul dintre viraje pilotul a intrat prea mult, iar partea stângă a vehicului s-a izbit cu putere de o bară metalică de protecţie de pe marginea circuitului. Impactul a fost atât de puternic, încât pasagerul din dreapta, un bărbat de 36 de ani, din oraşul Davenport, a murit pe loc. În schimb, şoferul a suferit leziuni uşoare.

Pe respectivul circuit de la Walt Disney World, amatorii de senzaţii tari pot conduce maşini din categoria NASCAR sau pot juca rolul de copiloţi. Pot fi închiriate maşini de la preţul de 99 de dolari, dar sumele pot ajunge la 2.500 de dolari, pentru 50 de ture de circuit, la volanul unui Ferrari, Porsche sau Lamborghini.