Accident mortal lângă Constanţa. Şoferul vinovat a fost încătuşat după ce a încercat să fugă

Grav accident la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un tânăr care era pasager în mașină a murit. Șoferul vinovat de producerea accidentului era beat şi a încercat să fugă de la locul evenimentului. Poliţiştii l-au prins şi l-au încătușat.

13 iun. 2022, 10:53
Accident mortal lângă Constanţa. Şoferul vinovat a fost încătuşat după ce a încercat să fugă

Un tânăr, pasager într-un autoturism implicat într-un accident rutier pe DN 3 Constanța-Murfatlar, la ieșire din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian, a murit în a doua zi de Rusalii.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat scuarul din sensul giratoriu.

Citeşte şi: Un tânăr din Cluj a încercat să evite o tamponare şi a provocat un accident cu patru maşini. Greşeala care a declanşat dezastrul VIDEO

Au fost mobilizate mai multe echipaje – un SMURD B, unul de tip B2 aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și un SMURD C. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru pasagerul din maşina implicată în accident.

După producerea accidentului, șoferul vinovat a încercat să fugă. A fost prins de polițiști și încătușat. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,78, potrivit ziuaconstanta.ro.

Citeşte şi: VIDEO: Scene horror pe „Drumul Morții”. Accident grav pe cea mai periculoasă șosea din România