ACCIDENT MORTAL pe şoseaua de centură a Capitalei: O maşină a fost lovită de un TIR / VIDEO

Un accident grav s-a produs vineri dimineaţă pe Şoseaua de centură a Capitalei, în zona localităţii Bragadiru. Doi oameni au murit după ce un TIR s-a ciocnit cu un camion şi un autoturism. La faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD, dar din păcate, victimele nu au mai putut fi salvate. Traficul pe Centura Capitalei este blocat de mai multe ore. 

26 iun. 2015, 04:54

Un accident rutier s-a produs, joi, în jurul orei 7.10, pe DN Centura Bucureşti, între Jilava şi Măgurele, în dreptul unităţii militare de jandarmi, a anunţat Centrul Infotrafic. În accident au fost implicate un autoturism, un TIR şi un autocamion. Şoferul autocamionului şi cel pe de autoturism şi-au pierdut viaţa.

Accidentul de pe şoseaua de centură a Capitalei a fost semnalat în jurul orei 7.00. Doi bărbaţi au murit, şoferul autocamionului în vârstă de aproximativ 50 de ani şi şoferul autoturismului în vârstă de circa 25-30 de ani. Echipajele de descarcerare au acţionat pentru descarcerarea celor două victime. Acestea aveau leziuni incompatibile cu viaţa„, a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Adrian Marin.

Autocamionul implicat în accident este răsturnat pe şoseaua de centură  a Capitalei şi blochează circulaţia pe ambele sensuri.

CITEŞTE ŞI: Accident teribil surprins de o cameră video. Impact frontal între un motociclist şi un camion VIDEO