ACCIDENT MORTAL, provocat de un POLIŢIST BEAT care a intrat pe contrasens VIDEO

Doi poliţişti au murit şi alţi doi oameni au fost răniţi după ce două maşini s-au lovit frontal, în Râmnicu Vâlcea, potrivit România TV. Accidentul a fost provocat chiar de un om al legii, care a intrat pe contrasens. Potrivit primelor informaţii, poliţistul era băut.

08 oct. 2013, 05:18
ACCIDENT MORTAL, provocat de un POLIŢIST BEAT care a intrat pe contrasens VIDEO

Accidentul s-a produs pe DN67, la intrarea în Râmnicu Vâlcea. Poliţistul care se afla la volanul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost aruncate la câţiva metri una de cealaltă.

Un alt poliţist, care era pasager în maşină, a decedat pe loc, iar şoferul a murit la spital. Cel de-al treilea poliţist, care se afla în maşină, a fost transportat la spital în stare gravă. Şi şoferul din a doua maşină a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea.

„Unul dintre poliţişti a murit la faţa locului, după ce s-au încercat mai multe manevre de resuscitare, iar cel de-al doilea a decedat în cursul nopţii la spital. Cauzele accidentului sunt viteza excesivă şi pătrunderea pe contrasens. Cei doi morţi sunt poliţişti de la secţia de din Milcoiu„, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt la IPJ Vâlcea.

Martorii au povestit că poliţistul care a provocat accidentul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În ultimele două săptămâni, mai multe accidente mortale de circulaţie s-au produs pe şoselele din Vâlcea, nu mai puţin de şapte persoane pierzându-şi viaţa.

CITEŞTE ŞI: Un fost poliţist a lovit mortal o femeie, după care a fugit de la locul accidentului