Accident mortal vineri seară pe DN25, între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, judeţul Galaţi

Un bărbat de 27 de ani din Galaţi a murit, vineri seara, în urma unui accident rutier produs pe DN 25 între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

14 ian. 2022, 22:49
Accident mortal vineri seară pe DN25, între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, judeţul Galaţi

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident pe DN 25, între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, din judeţul Galaţi.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au stabilit că în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion şi un autoturism.

Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 27 ani, din municipiul Galaţi, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de autocamionul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 ani, din Tulcea, potrivit publicaţiei locale Monitorul de Galaţi.

În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, iar şoferul autoturismului, care se afla singur în maşină, a rămas încarcerat, decedând.

Bărbatul de 37 ani, care deţine permis de conducere valabil, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier.

Citeşte şi: Șeful Poliției Capitalei, noi lămuriri despre poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni: „Nu s-a încercat nicio secundă muşamalizarea cazului. Şoferul nu are nicio justificare pentru graba cu care se deplasa”