Accident naval în Delta Dunării. O persoană este dată dispărută, iar alte două au fost rănite

O persoană este dată dispărută, iar alte două au fost rănite în urma unui accident naval în care a fost implicată o ambarcaţiune, în Delta Dunării. Deocamdată, împrejurările în care s-a produs acest eveniment nu sunt cunoscute.

26 apr. 2018, 18:16
Accident naval în Delta Dunării. O persoană este dată dispărută, iar alte două au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, joi seară, Pichetul de pompieri nave operative Crişan a fost solicitat să intervină la un accident naval în care a fost implicată o ambarcaţiune. Incidentul s-a produs la mila 8, în apropierea localităţii Crişan.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani erau răniţi. Victimele erau conştiente, fiind preluate de nava Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi duse la Spitalul Judeţean Tulcea.

O a treia persoană, o femeie de 36 de ani, este dată dispărută, iar la ora transmiterii acestei ştiri, pompierii împreună cu poliţiştii de frontieră o caută. Cele trei persoane sunt din localitatea tulceană Letea.

Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările producerii accidentului, dar poliţiştii şi pompierii ncearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.