Accident neobişnuit la Suceava. Poliţist rănit, după ce a căzut cu maşina în groapa din şosea VIDEO

Un poliţist local din Suceava a căzut într-o groapă imensă de câţiva metri din şoseaua de centură a municipiului. Strada era în lucru, dar agentul a ignorat indicatoarele care avertizau acest lucru. Poliţistul şi un pasager din maşină au fost răniţi în urma incidentului şi a fost duşi de urgenţă la spital.

09 iul. 2014, 14:09
Accident neobişnuit la Suceava. Poliţist rănit, după ce a căzut cu maşina în groapa din şosea VIDEO

Poliţistul de 47 de ani se afla în timpul liber şi plecase la pescuit cu un prieten. Pentru a ajunge mai repede la destinaţie el a intrat cu maşina personală pe drumul aflat în lucru. După câţiva kilometri însă a căzut într-o groapă din şosea, adâncă de peste un metru şi jumătate.

Autoturismul s-a izbit violent de zidul de beton, iar în urma impactului atât poliţistul cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă, un bărbat în vârstă de 54 de ani, au fost răniţi. Aceştia au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Citeşte şi Accident TRAGIC în Suceava. Şoferul A MURIT

Şoferul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral mediu şi contuzie toraco-abdominală, iar pasagerul cu ruptură de splină şi traumatism cranio-cerebral minor. Poliţistul s-a ales cu dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.