ACCIDENT pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti

Un accident s-a produs, marţi dimineaţa, pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti. Traficul rutier a fost oprit pret de cateva zeci de minute după ce un autocamion a ieșit în decor, a reintrat pe autostradă și s-a oprit în glisierele din zona mediană.

19 iul. 2016, 05:35
ACCIDENT pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti

Marţi dimineaţa, în jurul orei 7:45, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, în jurul kilometrului 44, traficul rutier pe benzile 1 și 2 a fost întrerupt din cauza unui autocamion care, după ce a ieșit în decor, a reintrat pe autostradă și s-a oprit în glisierele din zona mediană, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul a fost reluat dupa cateva zeci de minute.

În urma acestui eveniment rutier, nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorii auto au fost sfătuiți de poliţişti să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile acestora, care au încercat direcționarea autovehiculelor de mici dimensiuni (a turismelor) pe banda de urgență.

Totodată, conducătorii auto care încheiau coloanele formate au fost sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Citeşte şi Accident în lanţ pe DN1 B din cauza fumului dens de la un incendiu de vegetaţie