ACCIDENT pe autostrada Bucureşti-Piteşti: Un rănit a fost preluat de un elicopter VIDEO

Accident grav pe autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza vremii. O maşină s-a răsturnat, iar două persoane au fost grav rănite. Şoferul, care este în stare critică, a fost preluat de un elicopter.

07 feb. 2015, 14:27
ACCIDENT pe autostrada Bucureşti-Piteşti: Un rănit a fost preluat de un elicopter VIDEO

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, în apropierea kilometrului 20 de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti. Un şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a pierdut controlul volanului, iar mai apoi a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat, potrivit România TV.

În urma impactului, şoferul a fost grav rănit, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Medicii sosiţi la faţa locului au solicitat intervenţia un elicopter SMURD. Rănitul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. O altă persoană, care se afla în aceeaşi maşină, a fost dusă tot la Spitalul Floreasca pentru investigaţii.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere şi a unor blocaje în trafic, conducătorii auto trebuie să manifeste prudenţă sporită la volan şi să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere. De asemenea, este necesar să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

CITEŞTE ŞI: Trei TIRURI s-au CIOCNIT pe DN6. Mai multe victime au ajuns la spital VIDEO