Accident pe Autostrada Transilvania. Două maşini au ajuns în parapet, carosabilul era acoperit de zăpadă FOTO

Un accident soldat cu pagube materiale a avut loc, joi dimineaţă, în jurul orei 10:15, pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers spre Turda. Două maşini au fost implicate în tamponare, iar ambele au ajuns să se izbească de parapetul de pe autostradă.

26 nov. 2015, 13:06
Accident pe Autostrada Transilvania. Două maşini au ajuns în parapet, carosabilul era acoperit de zăpadă FOTO

Reprezentanţii IGPR au declarat că şoferul unui autoturism care circula pe banda a doua a acroşat maşina care circula regulamentar pe prima bandă, după care ambii conducători auto au pierdut controlul vehiculelor şi s-au izbit de parapetul care desparte cele două sensuri de pe Autostrada Transilvania, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Ialomiţa. Cinci persoane rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită în acest accident, iar şoferul vinovat de producerea sa, care, potrivit primelor cercetări, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed şi ninsoare, a fost amendat cu 630 de lei.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi însă niciunul nu consumase alcool.

Potrivit unor martori care au trecut prin zonă la ora producerii accidentului, carosabilul de pe Autostrada Transilvania era acoperit cu un strat subţire de zăpadă, în urma ninsorilor care au căzut de la primele ore ale dimineţii.