Accident pe DN1, la intrarea în Bucureşti. O femeie a MURIT, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi FOTO

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două, printre care şi un copil, au fost rănite, joi seară, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier la ieşirea din Capitală, pe DN1, în zona Ikea Băneasa.

12 mai 2016, 17:14

Un accident deosebit de grav s-a produs joi seară, în jurul orei 19.40, pe DN1, în zona Ikea Băneasa.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că o femeie (35 de ani) şi-a pierdut viaţa, iar un bărbat (30 de ani) şi un copil (4 ani) au fost răniţi, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier.

Autoturismul în care se afla bărbatul, care venea dinspre Ploieşti, a intrat în balans după ce a frânat brusc, a intrat pe contrasens şi a lovit autoturismul în care se aflau femeia şi copilul.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar copilul  fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu. Cei de la ISU au declarat că femeia decedată, se pare o jurnalista Pro Tv, a fost găsită încarcerată. „O victimă încarcerată, decedată, o femeie. Mai avem un copil şi un adult bărbat, ambii răniţi uşor„, au transmis reprezentanţii ISU.

La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi o maşină de descarcerare.

Circulaţia a fost blocată pe DN1, pe ambele sensuri de mers.

CITEŞTE ŞI: Accident cu şase victime, între care doi copii, în Bihor