Accident pe DN7: Patru persoane se află în stare gravă

Patru persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă pe DN 7, în localitatea Cotmeana din judeţul Argeş, unde şoferul unui autoturism a piedut controlul asupra direcţiei de mers, autovehiculul său intrând pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un TIR. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spun că toate cele patru victime erau încarcerate.

25 feb. 2018, 07:52
Accident pe DN7: Patru persoane se află în stare gravă

Iniţial, Centrul Infotrafic al Poliţiei anunţa că două persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc în comuna Cotmeana, satul Linteşti, unde un şofer care se deplasa dintre Piteşti către judeţul Vâlcea şi în autoturismul căruia se aflau trei pasageri a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens într-o curbă la stânga, unde s-a ciocnit cu un autotren.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost prinse între fiarele maşinii strivite, fiind nevoie de intervenţia echipalor de descarcerare pentru ca acestea să fie scoase din maşină. În momentul în care au foste extrase, trei dintrfe victime erau în viaţă, a patra fiind inconştientă. La ora transmiterii acestei ştiri echipele medicale îi fac acesteia din urmă manevre de resuscitare.

În urma accidentului circulaţia pe DN 7, în comuna Cotmeana, este blocată.


loading...