Accident pe o şosea din Bacău, între un preot şi o şoferiţă. În total, 3 persoane au fost rănite şi au ajuns la spital FOTO

Trei persoane au ajuns la spital sambata seara dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal pe o sosea din Bacau. La volanul unuia dintre autoturisme era o tanara, insotita de mama ei. Cealalta masina era condusa de un preot.

12 mart. 2017, 08:25

Toti trei au ramas incarcerati, insa barbatul a reusit sa iasa pana la urma din masina, inainte de sosirea pompierilor, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Accident în Vaslui. Un prim-procuror a fost implicat

In momentul impactului, tanara de aproximativ 20 de ani era insotita de mama ei, in varsta de aproximativ 40 de ani. Cele doua femei au ramas incarcerate si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a le scoate dintre fiare. Barbatul, care este preot, a reusit in schimb sa iasa singur din masina serios avariata.

Martor: „S-a auzit bubuitura si am iesit instant sa vad ce s-a intamplat. In masina asta veche au fost mai rau. Fata era constienta, iar femeia era inconstienta, dar dupa aia si-a revenit si ea.”

Localnicii au dat imediat alama, iar la fata locului au sosit mai multe echipaje de descarcerare, dar si ambulante care i-au transportat pe raniti la spital.

Femeie: „Am sunat la 112 sa vina repede si m-am speriat ca bateria a inceput sa faca un zgomot puternic”. 

Citeşte şi ACCIDENT TERIBIL. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a intrat sub un TIR parcat. Prietena sa este în stare gravă VIDEO

Nelu Mancas, ISU Buzau: „Garda de interventie a fost solicitata la un accident rutier soldat cu doua autoturisme avariate si trei persoane incarcerate. Am procedat la extragerea victimelor si le-am predat echipajelor SAJ si SMURD in vederea investigatiilor la UPU”. 

Tanara a fost testata si s-a dovedit ca nu consumase alcool. In schimb, barbatului i se vor recolta probe biologice pentru ca nu a putut fi testat din cauza ranilor.